Foldemøde søndag 3. juni 2012

Denne gang var vi hele 10 fremmødte. Dejligt. Sasha viste os nogle meget smukt lavede mini-kusudama og lovede at ville vise hvordan man laver nogle af dem.

Denne gang viste jeg hvordan man foldede lam og får (se billederne) som jeg designede for et par uger siden, med input fra Simon Andersen især til benkonstruktionen. Jeg spekulerer stadig over hvordan man kan lave et diagram, idet foldesekvensen involverer nogle trin undervejs hvor man skal have flere folder på plads på én gang. Til gengæld lover den grundlæggende base at den må kunne bruges til andre firbenede dyr.

Til sidst var der lidt tid til overs hvor jeg viste min 8-kantede æske i Fujimoto-stil. Som Trine bemærkede, så skriver Thoki Yenn i sin beskrivelse af Fujimotos 6-kantede version “Twist and shout!”, med andre ord, de kan drille lidt i samlingen. Men bliver meget flotte.

Imens prøvede Frederik og Troels at lave får med horn, ikke helt let eftersom kanten mellem hoved og krop ender på lidt forkerte steder. Men det må kunne lade sig gøre.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Printed from: http://foldning.dk/blog/2012/06/foldemode-sondag-3-juni-2012/

Scan to visit this page: