Foldemøde og generalforsamling 27. januar 2013

Så var det foldetid igen. Vi fik foldet lidt, se billederne, men mødet var især domineret af den årlige generalforsamling.
Der var mange konstruktive og gode ideer, og flere blev vedtaget. Se nærmere i . Stor tak til Helle for arbejdet med at skrive det.

Også tak til dem der genopstillede til bestyrelsen, Trine fortsætter som kasserer.
Og ikke mindst tak til alle jer der i årets løb har bidraget til at vi har kunnet lave ting sammen og som uddeler generøst af viden og ideer på vores foldemøder og workshops.

En af vedtagelserne var at sende diagrammer (egenproducerede) ud til (betalende) medlemmer. Det første bliver diagrammet for den snoede kvadratskål på billedet nedenfor.

Nogle af os var ude at rejse, til nytårskoncert eller andet. Overvej om det skal flyttes til første weekend i februar i stedet til næste år? Hvis der da ikke ligger Kreativmesse i Århus der.

I øvrigt må vi se om ikke mødet kan gøres kortere, især skal der sorteres skarpere i forslagene, deres formulering skal ikke læses op i sin helhed, og meget af dem, såvel som kalenderen, burde kunne afklares inden og efter mødet.

Og måske kan vi gøre det hele til en begivenhed hvor andre også kan komme forbi, og hvor der under generalforsamlingsdelen kan være en mere børneegnede aktivitet.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Printed from: http://foldning.dk/blog/2013/02/foldemode-og-generalforsamling-27-januar-2013/

Scan to visit this page: