Origamimesse lørdag 16. november 2013

I år afholdt vi origamimesse, dvs. en dag hvor vi alle (derm der kunne, altså) mødtes og udstillede vores mange fine ting, og samtidig havde åbent for publikum. Vi havde kun annonceret en smule, så der kom begrænset med gæster. Til gengæld havde vi selv alletiders dag.

Det ver spændende for en gangs skyld at se en større mængde af spændvidden i vores mange folderier. Se bare de mange billeder der viser nogle af tingene.

Dagens højdepunkt var foldning af en sonobekugle. Der medgik 30 stykker kulørt 70×70 cm 60 g kraftpapir, en masse hænder, og (læs det ikke) en limstift (ellers holdt den ikke sammen i den størrelse og det tynde papir).Vores nørder måtte overleve at 3 farver ikke går op selv om der indgår netop 3 i hver spids. Men flot var det, og et glimrende fælles projekt. Ikke så tit man får lov at lave origami i den størrelse.

ALT
BILLEDTEKST

Tak til Troels for at være primus motor, og tak til alle jer andre for hjælp og støtte undervejs og ikke mindst for at møde entusiastiske op og være med til at gøre dagen til en succes.

Det er helt sikkert noget vi vil gøre igen til næste år, selvom der er enkelte ting der skal justeres, fx annoncering og forplejning.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Printed from: http://foldning.dk/blog/2013/12/origamimesse-lordag-16-november-2013/

Scan to visit this page: