Origavanza Lørdag 22. februar 2014

Skam få os, vi fik hverken taget billeder eller skrevet om hverken generalforsamlingen eller børnekultureventen (se vores kalender).
Men nu skal det være. Dagens opgave var at lave 100+ modeller til en udstilling til en event hos BoConcept i Vejle. Helle, Ingo og Louise mødte friske op med det meget korte varsel, og vi fik foldet på livet løs, og snakket lige så meget.

Vi var i gang i 6-7 timer, og så foldede jeg de sidste ting søndag. Dejligt at have god tid sammen. Alle modeller er ret enkle i sig selv, udfordringen lå denne gang i at være omhyggelige nok og at vælge de rigtige (ikke mindst store) slags papir. Vi kom forbi 260 g plastlamineret karton (til stjernerne), designerprintet tyndt karton, japansk papir, velourtryk, velourpapir, perlemorspapir m.m., og flere steder med to lag papir, dels for stivhed, dels for dekorativ effekt, se fx fiskene. Den kinesiske vase fik limet sort efalin bag på velourtryk og foldet mens limen (metylcellulose) stadig var våd, det giver et meget solidt resultat.

Slutresultatet kan ses på billedet nedenfor (klik for stort billede). Det blev sendt i en kasse 105 x 40 x 40 cm, samlet vægt 3,7 kg. Lidt mere end jeres gennemsnitsorigami.

102 modeller
Udstillingsmodeller til udlejning (klik for stort billede)

Og her er så selve modellisten, prøv om I kan genkende dem i billedet:

Modlellisten
Modellisten

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Printed from: http://foldning.dk/blog/2014/02/origavanza-lordag-22-februar-2014/?pfstyle=wp

Scan to visit this page: