Foldemøde søndag 25. januar 2015

Så havde vi møde igen, denne gang hos Hans og indledt af en generalforsamling. Generalforsamlingsreferatet kan ses andetsteds.
Først og fremmest fik vi foldet.

Folderier 2015-01-25
Hans’ julestjerne og to traditionelle æsker

Først en julestjerneblomst som Hans havde udviklet i julen. Foldet af rødt Kraft-gavepapir, 23,3 cm som er 1/3 af de 70 cm bredde.Vejledning findes som fotogram.

Inger viste en række modeller lavet af aluminum (øldåser) klippet passende ud og flettet. Meget flot og anderledes. Desuden en række flotte æsker lavet af plakater, notespapir m.m. Vi foldede så en åben æske af et helt og fire kvarte stykker papir – dvs. teknisk set foldede vi af to stykker papir og klippede det ene ud i fire ens, men forskellen er ens. Papiret var 15 fra Folie, tyndt med søde print og helfarvet bagside.

Til sidst viste Hans en klassiker, den spanske æske (findes i Robert Harbins Origami 1, samt utallige steder på nettet; det er en traditionel model). Den er i øvrigt rigtig god til begyndere fordi den første halvdel af foldningen er flip-flapperen alle kender, og så lidt plisseringer.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Printed from: http://foldning.dk/blog/2015/01/foldemode-sondag-25-januar-2015/

Scan to visit this page: