Foldemøde og generalforsamling søndag 31. januar 2016

Generalforsamlingen blev afviklet i god ro og orden. To minutter over tid, men som vores dirigent Erik bemærkede, startede vi et kvarter for sent. Se referatet.
Ud over generalforsamlingsdeltagerne kom Asger til da foldemødet begyndte. Han havde lært at folde da han havde været med sin kaptajnsfar ude at sejle.

Foldemødedelen var anderledes denne gang, idet temaet i dag var foldning i stof og plast. Til stoffoldning lavede vi traditionelle traner: Foldet først to gange i papir, foldet ud igen, læg stof mellem, fold alle tre lag på en gang, læg stramt og fladt, og så 18 minutter i ovnen ved 200 grader.
Stoffet skal helst være kunststof (polyester, nylon) eller eventuelt helsilke.

Som mange opdagede, er det lidt levende at folde, men det lykkedes for alle at lave en stoftrane. Lavet af kunststof kan man holde tranen i vingen, vifte hårdt en gang så den folder sig helt ud, kaste den op i luften, og den folder sig selv sammen, evt. med et slag eller to til hjælp. Ren magi.

Vi prøvede også at lave Simons sekstakkede vridevase af bordskånere i polystyren. Desværre er dem fra Søstrene Greene lidt for skøre til formålet, de har en tendens til at knække – og det er nok heller ikke den nemmeste model at starte med. Det lykkedes nogle af os nogenlunde.

Desuden foldede Trine modulfolder fra det seneste nummer af Tanteida.
Og forskellige enten havde lavet eller lavede snefnug som svar på udfordringen: Sne.

Se billederne nedenfor. Desværre er kun en lille del af det foldede vist, men man kan se at der blev kæmpet bravt.

slagmarken

lidtafdetfoldede

hans-snefnug

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Printed from: http://foldning.dk/blog/2016/02/foldemoede-og-generalforsamling-soendag-31-januar-2016/

Scan to visit this page: