2016-06-19 Foldemøde i Roskilde

Bernice havde denne gang fundet et fint lokale i det gamle rådhus kun godt 5 minutters gang fra stationen. Lidt forvirring om den præcise adresse og hvordan man kom uden om afspærringerne til dagens store cykelløb med start og mål lige uden for døren. Men dejligt vejr, og vi havde det hyggeligt.

Det var i dag modeller i den nemmere ende.

  • En origamigaveæske fra 1 kvadrat, med låg, af Robin Glynn og Tomoko Fuse hver for sig. Undervist af Hans, med fedt, glimmerstribet indisk guldpapir. Se vejledning https://www.youtube.com/watch?v=JRfyhAwqgvw.
  • En snorelukket gaveæske, meget enkel. Undervist af Bernice, i kobberpapir.
  • Eifelstjerne af Hans Werner Guth, undervist af Erik. Vi brugte gennemfarvet tant-papir i 12 toner (fordi vi havde det og ku’), blev ganske flot, men skulle mønstermæssigt forskriftmæssigt have været lavet i samme farve, men med hvid bagside. http://www.happyfolding.com/files/Guth-Eifel_Star_0.pdf. Titlen er i øvrigt ikke en fejl, men henviser til et bjergrigt område i det vestlige Tyskland.
  • Simpel ørn eller rovfugl i hvert fald, ukendt designer, lært af japaner ved asiatisk kulturfestival i Århus ugen inden. Bedst i lille størrelse (75 mm kvadrat eller mindre). Laves af vandbombebase hvor en flap på hhv. for- og bagsiden masefoldes, den ene bladfoldes og bliver til hoved, den anden forbliver og bliver halen. Toppen af vandbomben foldes ned modsat hovedet og bliver til (et) ben.
  • Simpel kirsebærblomst af Paul Jackson, som vi som en ny variation også prøvede at folde i fyldte udgaver.

Og selvfølgelig det løse: heksaheksafleksagoner, kinesiske lykkestjerner m.m.

modeller

ending

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Printed from: http://foldning.dk/blog/2016/06/2016-06-19-foldemoede-i-roskilde/

Scan to visit this page: