Elefantfoldning september 2016

Hvert år dræbes omkring 35000 elefanter for at få deres stødtænder. Det vil Wildlife Conservation Society i samarbejde med origami USA og origamifolk verden over gerne skabe mere opmærksomhed om, se mere
her. Resultatet vil komme midt i november her. Hvis man virkelig kommer derop, er det også klar som en Guiness’ rekord.

I Danmark har vi også været med, ved flere lejligheder. Vi mødes i kolonihavehus i Ryparken og Roskilde og fik lavet og sendt 124 elefanter. Også i Roskilde foldede Bernice og kreativtanterne 269 elefanter. Og på Møn foldede Anette, Merete m.fl. 250 elefanter – de fleste af billederne er herfra.

195-elefanter

elefantbillede-2

merete-pakke

mine-30-elefanter

124-til-forsendelse

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Printed from: http://foldning.dk/blog/2016/09/elefantfoldning-september-2016/

Scan to visit this page: