Lampefoldning, søndag 26. marts 2017

Denne gang foldede vi lamper efter krydsplisseringsmetoden, essentielt samme teknik som Le Klint benytter til mange af deres designs. Hans Dybkjær gennemgik selve foldeteknikken, hvordan man samler lampen, og hvordan man kommer videre med at designe sine egne lamper.

Billeder, med tak til Merete Holst: De første to er eksempler Hans havde med, det tredje den model vi foldede på mødet med forskellige, mindre variationer i papirformat og -kvalitet, og det sidste et billede af bord med flere eksempler og diverse værktøj.

lampe 2

lampe 3

lampe 4

lamper roskilde nr 1

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Printed from: http://foldning.dk/blog/2017/05/lampefoldning-soendag-26-marts-2017/

Scan to visit this page: